02-04-2018

Doek valt over tijdelijke expo 'Koers is Religie'

Op paasmaandag 2 april is het doek gevallen over de langlopende tijdelijke expo 'Koers is Religie'. De expo is niet langer te bezoeken.

Na 935 dagen doortocht in de Paterskerk, is het hoofdstuk van ‘Koers is Religie’ afgelopen. De expo is niet langer te bezoeken. Bedankt aan alle bezoekers gedurende de afgelopen 2,5 jaren! De Paterskerk blijft weliswaar dagelijks tussen 10 en 17 uur open voor het onthaal van Toerisme Roeselare en de museumshop!

Van 22 april (Erfgoeddag) tot en met 22 mei loopt de expo 'Collectioneurs kiezen uit het hun koerscollectie' in de Paterskerk. Daarna wordt de laatste rechte lijn richting heropening ingezet. Omcirkel alvast zondag 9 september in de agenda, want dan gooit KOERS. Museum van de Wielersport zijn deuren open op het Polenplein!