10-11-2017

Infodag | Is jouw collectie in goede handen?

Ontdek als verzamelaar, museum of erfgoedvereniging hoe te werken aan een succesvol collectiebeleid tijdens de infodag "Collectiebeleid: de basis voor een efficiënte depotwerking"

Wist je dat een collectieplan een onmisbaar hulpmiddel is bij het efficiënt beheren van je collectie? Maar hoe je schrijf je zo'n collectieplan? En waar hou je best rekening mee bij het inrichten en beheren van jouw erfgoeddepot?

Ontdek het als verzamelaar of erfgoedvereniging tijdens de infodag "Collectiebeleid: de basis voor een efficiënte depotwerking". Depotconsulenten van DEPOTWIJZER.be geven praktische tips die op weg helpen richting een succesvol collectiebeleid.

Meer informatie lees je na op DEPOTWIJZER.be!

Wanneer? maandag 27 november
Waar? Wielermuseum, Delaerestraat 33 (Paterskerk), 8800 Roeselare
Prijs? 15 euro per module (inclusief broodjeslunch) (wegens administratieve redenen gebeurt de facturatie per module)
Inschrijven? Ja, via erfgoedloket@provincieantwerpen.be