18-10-2017

Wielermuseum zkt. stagiair(e) met pit

Wielermuseum Roeselare is op zoek naar een gedreven stagiair(e) om de dienst Publiekswerking te ondersteunen.

Eind 2014 sloot het Wielermuseum aan het Polenplein tijdelijk de deuren met het oog op een totale renovatie, zowel infrastructureel als inhoudelijk. Daarnaast fusioneerden Toerisme Roeselare en Wielermuseum Roeselare in 2015 – met het oog op optimale kruisbestuiving – achter de schermen tot één stadsdienst. In 2018 heropent de gezamenlijke stadsdienst opnieuw de deuren. Samen met die heropening wordt ook een volledig vernieuwde activiteitenkalender, vernieuwde Vriendenwerking, nieuw gezins- en scholenaanbod gelanceerd.

Om die dynamische, wervelende periode mee te ondersteunen, is het Wielermuseum op zoek naar een gedreven stagiair(e).

Ben jij de geknipte student-stagiair(e) om tijdelijk de rangen te versterken? Alle info over takenpakket en hoe je je interesse kenbaar kan maken, lees je hier.