NL | FR | EN

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

06-09-2017

Aanwinsten gezocht. En nee, we hebben het niet over collectie...

Niet alleen het Wielermuseum wordt tegen 2018 volledig vernieuwd. Ook de Vriendenkring van het museum zet op weg naar de heropening een tandje bij en gaat op zoek naar… nieuwe aanwinsten!


Museum zkt. Vriend

De Vriendenkring van het Wielermuseum is op zoek naar nieuwe leden om toe te treden tot de Algemene Vergadering van de vzw. Als AV-lid draag je de werking van het museum en de Vriendenkring een warm hart toe door geregeld aanwezig te zijn op bijeenkomsten en publieksactiviteiten georganiseerd door en voor de Vrienden. Je engageert je daarnaast om op de Algemene Vergadering aanwezig te zijn en mee de koers van de Vriendenkring te bepalen. 

Ben je graag betrokken bij en aanwezig op de organisatie van activiteiten en uitstappen? Hou je ervan om in contact te komen met andere sport-, koers- of cultuurliefhebbers? Denk je graag met gelijkgezinden mee over de toekomst van de Vriendenkring van het museum? Dan is de vzw “Vrienden van het Wielermuseum” op zoek naar jouw frisse geest om de Algemene Vergadering te versterken! Ga de sportieve, boeiende uitdaging aan en zet mee je schouders onder het verder uitbouwen van een dynamische Vriendenkring. 

Word jij onze nieuwe aanwinst? 

  • Je bijdrage bestaat uit adviesverlening aan de vereniging door aanwezigheid op de Algemene Vergadering. Je wordt hiervoor uitgenodigd en ontvangt alle nodige documentatie. Je hebt stemrecht.
  • De Algemene vergadering beslist jaarlijks over het benoemen en ontslaan van de leden van de Raad van Bestuur.
  • De Algemene Vergadering beslist over de belangrijkste financiële documenten zoals de begroting, de jaarrekeningen en de financiële resultaten.
  • De Algemene vergadering vindt jaarlijks minimaal eenmaal plaats. Het mandaat is onbezoldigd.

Laat van je horen!

Stel je kandidaat via e-mail naar wielermuseum@roeselare.be met als onderwerp “t.a.v. de voorzitter” tegen uiterlijk 30 september. Bezorg ons een beknopt cv of motivatiebrief waarin je een beeld schetst van jouw meerwaarde voor de vereniging. Weerhouden kandidaten krijgen een uitnodiging om op de Algemene Vergadering van 2017 als nieuw lid voorgedragen te worden.