19-07-2017

Kom Schatten zoeken met Vlieg

Op zoek naar de odeur van een coureur? Vlieg verstopte deze zomer opnieuw een schatkist in het Wielermuseum. Speurneuzen, begeef je als de bliksem naar de expo ‘Koers is Religie’ in de Paterskerk en ga op geuravontuur!

Het luchtje van een bezweet wielershirt, de geur van massageolie of de indringende reuk van kettingsmeer  …van welke wielergeur hou jij het meest? Vlieg maakte een oranje, blauw en groen geurpakje, en liet in elk pakje een geheime geur achter. Wil jij ze alle drie verzamelen? Doe dan mee aan minstens drie zoektochten en leer ruiken met je ogen, handen, oren en mond.

Je kan deze zomer Schatten zoeken in het Wielermuseum van 1 juli tot 31 augustus, telkens tussen 10 en 17 uur. Vraag naar de gratis zoektocht aan de balie.