10-08-2017

Museumcafé zkt uitbater M/V

Gebeten door horeca? Doorspekt van de koers? Een neus voor ondernemen? Een passie om je klanten te soigneren? Dan ben jij wellicht de kandidaat die we zoeken!

Binnen dit en nog geen jaar opent het volledig vernieuwde Wielermuseum de deuren aan het Polenplein. Een dynamische site met naast een vernieuwd museum over de wielersport ook een toeristisch onthaal, een museumtuin én... een museumcafé.

Dit museumcafé/wielercafé wordt een verlengstuk van het museumgebouw, heeft een zuidgericht zonneterras en herbergt een kleine keuken. Het café bepaalt mee de uitstraling van het nieuwe Wielermuseum. Het wordt dé ontmoetingsplaats voor een breed publiek van museumbezoekers, (wieler)toeristen en inwoners #VANRSL.

Voor de exploitatie van dit nieuwbakken museum/wielercafé gaan we op zoek naar een dynamische, gedreven en innovatieve uitbater of uitbaatster.

Goesting gekregen?

• De voorwaarden en verwachtingen staan opgesomd in het bestek dat hier gedownload kan worden of via de links onderaan dit bericht.
  • Geïnteresseerde uitbaters (m/v/x) kunnen terecht bij Nick Demets of Thomas Ameye voor meer tekst en uitleg.

t.e.m. 15 augustus | Nick Demets | 0475 73 49 01 of Silla Callewaert | 051 26 96 00 (kantooruren)
16 augustus t.e.m. 1 september | Thomas Ameye | 0478 44 30 88
4 september t.e.m. 6 september | Nick Demets | 0475 73 49 01

• Op twee momenten kan je de locatie bezoeken onder begeleiding;
    • dinsdag 25 juli 2017 om 10 uur
    • dinsdag 29 augustus 2017 om 10 uur

Kandidaat stellen?

Stel je kandidaat via het indienen van een offerte. Dat kan tot uiterlijk woensdag 6 september 17 uur.

1. Bestek museumcafé
  2. Beleidsplan Wielermuseum Roeselare 2015-2019