08-02-2017

Na het boek, nu ook de expo!

De E3 Harelbeke is in 2017 toe aan haar zestigste editie. Om die verjaardag te vieren, pakt stad Harelbeke - in samenwerking met Wielermuseum Roeselare en het bestuur van de E3 - uit met een tentoonstelling.

Aan de hand van zestig objecten wordt de (nu al!) rijke geschiedenis van de E3 geƫvoceerd: van de door Armand Desmet gewonnen radio (1958) tot het lint van 'E3-miss' Germaine (2012). Ontdek het zelf in het Peter Benoitmuseum...

Periode | dinsdag 21 februari t.e.m. 23 april (Erfgoeddag)
Locatie | Peter Benoitmuseum (Marktstraat 55, 8530 Harelbeke)
Openingsuren | van dinsdag tot donderdag en op zaterdag en zondag van 14u tot 17u (gesloten op maandag en vrijdag)