09-01-2017

Nieuwe publicatie over E3 Harelbeke

Met "E3 Harelbeke. Excentrieke klassieker" brengt Wielermuseum Roeselare, naar aanleiding van de 60ste editie van de E3, een nieuwe publicatie op de markt. Een bundeling aan straffe verhalen, unieke foto's en anekdotes.

Koers is beleving. Dat is het credo van de E3 Harelbeke. De organisatie achter 'de E3' vaart een originele, onafhankelijke koers en draagt innovatie hoog in het vaandel. Ze maken er een traditie van steeds weer te verrassen. Met spraakmakende banners, een attractief randprogramma of de introductie van een nieuwe ‘col’. Naar aanleiding van de zestigste editie ging het Wielermuseum op zoek naar het DNA van de E3. Het resultaat is dit salon- tafelboek met unieke foto’s, wielermemorabilia en straffe verhalen over een excentrieke klassieker.

Auteurs: Thomas Ameye, Dries De Zaeytijd (Wielermuseum Roeselare)

€ 24,95 | te koop in de museumshop van het Wielermuseum