22-01-2015

Hang een museumstuk in je eigen living

Ons unieke uitleenproject 'Museum in de Living / Living in a museum' geeft je de kans enkele stukken uit de collectie van het Wielermuseum in huis te halen.

Voor een kleine bijdrage van 5 euro is een authentiek wielershirt, historische fiets of kunstwerk voor ongeveer twee maanden bij jou thuis

Je kan bij de fietsen kiezen uit een Flandria-koersfiets, Alan-crossfiets, een hoge bi of een Göricke-stayerfiets van 1930.

Daarnaast vind je koerstruitjes van Hushovd, Nys, Vos, Vanderaerden, Knetemann, Schleck, Zabel, Sercu, Dhaenens, Maertens, Fondriest, De Vlaeminck, Vervecken, Indurain, Keukeleire, Sagan, Gilbert, Greipel, Kittel en Boonen en meer.

Toch liever kunst aan de muur?Dan hebben we ook nog schilderijen en foto's in ons aanbod met afbeeldingen van Sercu, Fignon, een Flandrien (Karl Meersman), Tom Boonen, Monseré, Briek Schotte, Van Looy, Merckx, Alpe d'Huez, en Drie koningen (Merckx, De Vlaeminck en co door Yves Delplace).

Hoe werkt het?
Je reserveert online een collectiestuk op www.museumindeliving.be, je ontvangt een bevestiging van je aanvraag en wordt telefonisch gecontacteerd, je haalt het collectiestuk op en geeft het een mooi plekje in je living, slaapkamer, bureau,...
Uiteraard wordt nadien gecontroleerd of alles nog in originele staat verkeert.