05-01-2015

Gesloten wegens renovatie- en verbouwingswerken

Vanaf 24/12/2014 is het Wielermuseum gesloten door de voorbereiding en start van geplande renovatie en verbouwingswerken.

Natuurlijk betekent dit niet dat de werking van het Wielermuseum stil valt:

• Ondertussen blijven we publieksactiviteiten en activiteiten voor de Jempi's ( onze vriendenkring) organiseren.
  • Ons documentatiecentrum blijft op afspraak te raadplegen en ook het ontlenen van tentoonstellingen of collectiestukken voor tentoonstellingen blijft mogelijk
  • Zit je met een vraag over een wielrenner, de fiets of het wielrennen in het algemeen dan beantwoorden we die natuurlijk nog steeds met plezier.
  • Heb je interesse in een artikel uit onze shop, neem contact op en we helpen je verder.

Eerste afspraak alvast op Velofollies in Kortrijk Xpo van 16 t.e.m. 18 januari in zaal 1 op stand 113. Kom zeker een kijkje nemen want we stellen ons project 'Museum in de Living. Living in a Museum' voor: een uniek uitleenproject van collectiestukken uit het Wielermuseum.

Blijf steeds op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en projecten door je in te schrijven op onze nieuwsbrief (typ je e-mailadres in het vakje links en klik op de pijl) , deze website en onze facebookpagina.