NL | FR | EN

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

VAB wedstrijd

Roeselare, dat is gezellig shoppen in het stadscentrum, tot rust komen in één van de charmante brasserietjes en heel wat bezienswaardigheden om als gezin te ontdekken.

 

In ‘Koers is Religie’, een expo van het Wielermuseum, ontdek je bijvoorbeeld de intrigerende relatie tussen koers en religie. Je trekt er op pelgrimage langs tien wielerkapellen en staat stil bij Ker(k)miskoersen, Wielergoden, (Bij)gelovige renners, Dopingzondaars, Wielerbedevaartsplaatsen, … Onderweg word je getroffen door unieke Wielergewaden, Overwinningskelken, een Peloton van Wielergoden en het imposante ‘Croix de Fer’.


Maak kans op een rondleiding met gids voor de ganse familie of één van de 5 wielerbierpakketten!

Wedstrijdformulier

Wedstrijdvoorwaarden

Deze wedstrijd loopt van donderdag 3 december tot en met zondag 20 december 2015. Op maandag 21 december worden de winnaars persoonlijk verwittigd via e-mail. De winnaars zijn de zes deelnemers die de prijsvraag correct beantwoordden en als antwoord op de schiftingsvraag het meest accurate aantal opgaven.

De eerste prijs bestaat uit een gratis rondleiding (1,5 u) met gids in de expo ‘Koers is Religie'. De gidsbeurt geldt voor maximaal 15 personen en kan geboekt worden op een datum naar keuze die binnen de reguliere openingsuren valt. De prijs is niet inwisselbaar tegen contanten of artikelen uit de museumshop. De rondleiding wordt minstens 2 weken op voorhand gereserveerd.

De tweede prijs bestaat uit 5x een wielerbierpakket met 5 smakelijke wielerbiertjes. Het pakket kan door de winnaars persoonlijk afgehaald worden in Wielermuseum Roeselare, Delaerestraat 33 (Paterskerk), 8800 Roeselare.

Vragen? Contacteer wielermuseum@roeselare.be of 051 26 87 40.