NL | FR | EN

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

Fiets- en wielerbeurs Velofollies

Ook in 2018 was het opnieuw zover: van vrijdag 19 tot en met zondag 21 januari streek fiets- en wielerbeurs Velofollies neer in Kortrijk Xpo. Menig fietsliefhebber kon er opnieuw zijn hart ophalen aan de laatste nieuwe elektrische- en recreatieve fietsen, state of the art koersfietsen en ander wielergerelateerde producten en diensten.

Ook Wielermuseum Roeselare was opnieuw van de partij en pakte uit met Roeselare, stad van wereldkampioenen! Met Monseré, Maertens, Sercu en Beheydt heeft Roeselare maar liefst vier wereldkampioenen om trots op te zijn. De vier wielerlegendes werden doorheen de beurs niet enkel figuurlijk, maar ook letterlijk in de verf gezet. Kunstenaar Kristof Santy schetste door middel van live art performance de vier renners tot leven gedurende Velofollies.

Met ruim 2.000 bezoekers langsheen de stand, vele fijne babbels en bekend volk die even langskwam, kijken we terug op een geslaagd weekend! Op naar de volgende editie in 2019, waar we zullen kunnen uitpakken met het vernieuwde Wielermuseum.

[Foto's: Wielermuseum Roeselare]