Voorstelling Etappe #06 + ploegvoorstelling Raad van Patrons & Commissarissen

De fiets – bijgenaamd La Petite Reine – mocht in 2017 200 kaarsjes uitblazen. Zonder fiets geen wielersport, zonder Koningin Fiets geen Koning Koers. Daarom stond Etappe. Magazine over historische fietshelden in 2017 volledig in het teken van de fiets. Het zesde nummer van Etappe werd op dinsdag 19 december voorgesteld in aanwezigheid van heel wat fietsende personaliteiten. Presentator van dienst was VRT-gezicht en sportman Ruben Van Gucht.

Samen met de lancering van Etappe #06 stelde het museum diezelfde avond ook haar Raad van Patrons & Commissarissen voor. Naar aanleiding van de renovatie- en vernieuwingswerken wil het museum namelijk ook werk maken van een nog betere communicatie met het veld en van een performante Interne Kwaliteitszorg. Daarom werd een adviesraad opgericht die op het lijf is geschreven van een museum van de koers.

[Foto's: Dieter Bostyn | www.dieterbostyn.be]