After Work Ride CRVV & Wielermuseum Roeselare

Vrijdag 7 juli organiseerde Centrum Ronde van Vlaanderen in samenwerking met Wielermuseum Roeselare één van hun maandelijkse After Work Rides in de Vlaamse Ardennen.

De georganiseerde fietstocht in groep met vertrek en aankomst aan het CRVV in Oudenaarde was meteen de uitgelezen kans om samen sportief én gezellig de zomer op gang te trappen. Een 15-tal wielerliefhebbers en -toeristen verscheen aan de start. De rit van om en bij de 50 km trok richting het idyllische Kruishoutem en flirt met de grens tussen West- en Oost-Vlaanderen. Het parcours was gekruid met enkele hellingen, liefhebbers konden dokkeren over menig kasseiweg en de weidse landschappen konden iedereen bekoren. Wetenschappelijk medewerker Dries en conservator Thomas reden op kop van de uitgestippelde route. De volgwagen met Marc & Martin achter het stuur sloot de rangen.

[Foto's: CRVV & Wielermuseum Roeselare]