NL | FR | EN

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

12-04-2017

Wielermuseum zkt. muzikaal talent van eigen bodem

Woon je in Roeselare en speel je in een band, maak je graag muziek of zing je een aardige noot? En wil je dat talent tijdens Lokale Helden op vrijdag 28 april aan de wereld laten horen? Dan hebben wij een podium voor jou!


Lokale Helden? Dat is de dé hoogdag van de muziek.

Op vrijdag 28 april 2017, aan het begin van de Week van de Amateurkunsten, organiseert Poppunt – Aanspreekpunt voor de popsector in Vlaanderen – samen met iedereen die wil meedoen de tweede editie van Lokale Helden.

Ook de expo ‘Koers is Religie’ van Wielermuseum Roeselare is die laatste vrijdag van april een dag lang het schouwtoneel voor muzikaal talent van eigen bodem. Samen laten we de voormalige Paterskerk op zijn grondvesten daveren van 10 uur ’s morgens tot 22 uur ’s avonds (Winkelnacht).

Woon je in Roeselare en speel je in een band, maak je graag muziek of zing je een aardige noot? En wil je dat talent op vrijdag 28 april aan de wereld laten horen? Dan hebben wij een podium voor jou!

Geef ons een seintje en we bekijken samen wanneer we jou/jullie best in onze line-up opnemen.

Contact
Wielermuseum Roeselare |  wielermuseum@roeselare.be | 051 26 96 00

www.wielermuseum.be | www.lokalehelden.be / www.poppunt.be / www.facebook.com/Poppunt/ / https://www.instagram.com/Poppunt/ / https://twitter.com/Poppunt/