NL | FR | EN

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

Prijsuitreiking Retro-spinning Quiz

Schepen Kris Declercq en conservator Patrice Van Laethem overhandigen een WieMu wielershirt aan winnares Ann-Sofie Vancoillie. Zij scoorde een drie op drie op de quiz en wist de schiftingsvraag het dichtst te benaderen.

Ann-Sofie was echter zo vrij eerste achtervolger Steven Deseure, die haar de antwoorden had ingefluisterd, te bedanken door haar prijs aan hem af te staan. Voortaan fietst Steven dus in een WieMu shirt!

Quiz-Spinning in het WieMu

Met 91 tevreden deelnemers, 1 onnavolgbare Merckx en 2 enthousiaste spinninginstructeurs, was de spinningavond op 21 oktober 2010 in het WieMu opnieuw een groot succes. Dankzij het enthousiasme van alle deelnemers en van de instructeurs van The Spinn-In in Torhout, werd 21 oktober een aangename en vooral sportieve avond! Zowel bekende gezichten als nieuwe spinners in de dop waren op het appel en lieten zweet, plezier en inzet van de muren lopen.

Ook de quiz werd gesmaakt, want bijna 60 spinners namen deel waarvan er zes drie juiste antwoorden konden noteren. Eén gelukkige rijdt met het WieMu-truitje naar huis: Ann-Sofie Vancoillie die meereed van 18 tot 19 uur. Zij wist dat we op zoek waren naar de wedstrijd Milaan-San-Remo, het jaar 1958 en renner Rik Van Looy. Op donderdag 4 november zal zij het WieMu-truitje officieel overhandigd krijgen.

We hopen volgend jaar net zo'n enthousiaste bende te mogen verwelkomen op de derde editie van deze WieMu-spinning! Houd zeker deze website in het oog!